GASTRIBALL

Spatz

Selve ballonen og indgrebet

Spatz Balloon
Selve ballonen og indgrebet

Spatz3 justerbar ballon er lavet af højkvalitets medicinsk silikone. Den er fyldt med farvet saltvand, mængden af saltvand bestemmes ved en kikkertundersøgelse. Det er meningen, at Spatz3-ballonen skal optage en tredjedel af mavesækkens volumen. Når ballonen er på plads, tømmes maven langsommere, fordi ballonen holder maden i maven i længere tid. Samtidig giver ballonen indre tryk i din mave, som gør, at du hurtigere bliver mæt og som følge heraf spiser mindre.

Sådan fungerer Spatz-ballonen

Spatz3 ballonen er udstyret med en unik ventil, der kan øge eller mindske ballonens størrelse. Den unikke tilbagetrækkelige ventil giver mulighed for at justere størrelsen på ballonen, og derved øge dine chancer for at få bedre resultater. Oplever du en øget mæthedsfornemmelse med Spatz, kan ballonens størrelse reduceres. Dens størrelse kan også øges, hvis det modsatte er tilfældet. Lægen kan justere størrelsen på ballonen, mens den stadig er i maven, indgrebet er derfor nemt og næsten altid smertefrit.

Spatz3-ballonen indsættes på patientbasis. Proceduren tager ca. 15 minutter og udføres under sedation, så der ikke kræves snit eller hospitalsindlæggelse. Du er hjemme indenfor 2 timer.

Den justerbare ballon er et værktøj til at understøtte vægttab og vil give de bedste resultater, når den bruges parallelt med livsstilsændringer. Mængden af vægttab efter indsættelse af maveballonen afhænger af, hvor tæt du følger din kostplan og træning. Det afhænger også af din startvægt og din motivation, vægttab kan variere meget fra person til person.

Resultater

Spatz3 har CE-mærket og overholder derfor alle EU lovkrav vedrørende medicinsk udstyr. Ballonen er desuden godkendt af US FDA (Food and Drug Administration), som svarer til det danske sundhedsministerium. I 20 år har denne behandling hjulpet mere end 220.000 mennesker verden over.

FDA forsøg

Et nyligt FDA medicinsk forsøg har vist, at den justerbare ballon Spatz3 har den højeste succesrate af alle gastriske balloner. Klik på her for at læse mere.

For at finde ud af mere om, hvordan du kommer i gang med Spatz3 gastrisk ballon, kan du læse forbehandlingsvejledningen her

Se denne videoserie for at lære mere om Spatz3 gastrisk ballon

Introduktion til Spatz3

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

Vores klinikker


Charlottenlund

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1st floor

2920 Charlottenlund

+45 39 640 125

Gastriball Helsingborg

Drottninggatan 42,
252 21 Helsingborg, Sweden

+46 10 10 10 902 svensk

+46 76 317 5411 engelsk og arabisk

Beregn BMI

Vægt: kg

Højde: cm

BMI: 0 kg/m²